Brugervenlige digitale
mangellister

DigiTjek - Skærmbilleder


På denne side kan du se eksempler på nogle af skærmbillederne fra programmerne i DigiTjek-løsningen.

Bemærk, at du kan forstørre hvert billede ved at klikke på det.

DigiTjek Administrator

Når DigiTjek Administrator startes op vælges byggesag, liste, brugernavn og kodeord.

Udover listen over alle oprettede mangler i toppen af programmet viser DigiTjek Administrator en tegning for hver lokation med direkte visning af manglernes placering.

Nye mangler oprettes nemt og hurtigt ved at dobbeltklikke det relevante sted på tegningen, og derefter udfylde de relevante informationer om ansvarlig, beskrivelse, udbedringsdato m.m.

Via få klik vælges nemt, hvilke parter der skal modtage manglerne og hvordan det skal foregå.

Et eksempel på et PDF-dokument med både mangler og tegningerne med med mangelplacering, som er automatisk genereret af programmet.

Hvis byggesagens administratorer har besluttet at tilbagemeldinger kan foregå via DigiTjek Online på internettet, kan al relevant mangelinformation nemt synkroniseres op på hjemmesiden, når administratoren ønsker det.

For alle mangler gemmes til hver tid en komplet historik over alle ændringer til manglen samt eventuelle tilknyttede filer og kommentarer.

Administratoren kan nemt ændre godkendelsesstatus for en eller flere mangler.

Hvis DigiTjek Mobil benyttes på byggesagen, kan billeder på få sekunder afsendes fra mobiltelefonen og blive tilknyttet den relevante mangel for nem fotodokumentation.


DigiTjek Administrator tilbyder en lang række sorterings- og filtrerings-muligheder, som gør det nemt at finde netop de mangler, som har interesse nu og her.

 

DigiTjek Online

Fagentreprenører, bygherre eller andre får udleveret brugernavn og kodeord, og kan derefter nemt logge sig ind og se deres relevante mangler.


Hvis brugeren har adgang til flere byggesager, kan den samlede status nemt ses på den første side efter log ind.


På forsiden for den enkelte byggesag kan brugerne få et hurtigt overblik over antallet af mangler de har ansvar for, samt status på disse.


På oversigten for hver enkelt lokation vises antallet af mangler, deres status og placering på lokationen, og knapper for hver mangel gør det enkelt at melde status direkte tilbage.


Hvis det ønskes, kan detaljeret status for hver mangel nemt ses.


 

DigiTjek Mobil

På mobiltelefonen vælges først byggesag og liste, samt hvilken bruger man er.


Med mobiltelefonen angives hvilken mangel man ønsker at tilknytte et billede, hvorefter mobiltelefonens kamera kan benyttes til nemt at tage et billede. Herefter kan billedet via mobil-netværket sendes til DigiTjek Administrator på få sekunder.


Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at høre mere om DigiTjek-løsningens fordele kan du her på siden:
Vores kunder går lige fra små fagentreprenører til nogle af Danmarks største totalentreprenører og rådgivere. Se eksempler på nogle af dem herunder:
Arkitektfirma Hune & ElkjærMT Højgaard
Logimatic - Sofiendalsvej 5 - DK - 9200 Aalborg SV - Telefon: +45 9634 7000 - Email: mobile@logimatic.dk