Brugervenlige digitale
mangellister
Kontakt os for mere informationHvis du vil vide mere om hvordan DigiTjek-løsningen kan lette dit arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller online-demonstration.

Telefon: 96 34 70 00
Email: mobile@logimatic.dk


Video-case fra Det Digitale ByggeriDet Digitale Byggeri har lavet en videoreportage om hvordan DigiTjek sparer tid og giver højere kvalitet.
Se den her


Skærmbilleder

DigiTjek - Skaber det digitale overblik i hele byggeprocessen

Registrering og afhjælpning af mangler er ofte en ressourcekrævende del af afleveringsforretningen for en byggesag.

Med DigiTjek-løsningen fra Logimatic får bygherre, rådgivere, entreprenører og andre involverede parter et brugervenlig og effektivt it-værktøj til at bevare overblikket i hele byggeprocessen for at opnå en mere effektiv aflevering med højere kvalitet.

Det sparer tid og penge for alle involverede parter; giver øget tilfredshed hos modtageren af byggeriet og dermed et positivt indtryk; samt mulighed for vidensopsamling der kan gavne i forbindelse med fremtidige projekter.

Programmet giver blandt andet mulighed for:

     Brug af digitale tegninger
Gør det nemt at registrere mangler direkte på tegninger fra f.eks. AutoCad eller PDF-filer.
Nem distribuering af mangler
Distribution udføres via få klik til alle relevante modtagere i den indbyggede adresseliste.
Tilpasset information til hver aktør
Hver aktør modtager kun informationer om de mangler der er relevant for ham
Mange filtreringsmuligheder
Programmets mange filtreringsmuligheder gør det nemt at finde alle mangler relateret til f.eks. bestemt bolig, entreprenør, udbedringsdato eller kombinationer af disse.
Omfattende historik
For hver mangel gemmes en kronologisk historik, hvilket gør det nemt at bevare overblikket over statusændringer i hele forløbet.
"Kvikmangler" mindsker rutineprægede gentagelser
Ofte forekommende mangler kan oprettes som "Kvikmangler", der med et enkelt tastetryk nemt indsættes på plantegning.
Mulighed for nem tilføjelse af billede og andre dokumenter
Til hver enkel mangel kan der nemt tilføjes billede eller andre dokumenter, evt. via mobiltelefonen, som herefter vises på mangellisten.
Ikke behov for internet-adgang under mangelgennemgang
Mangeloprettelsen foregår uden behov for internet-adgang, og kan derfor foretages overalt.

Alle parter får nem adgang til nyeste information

DigiTjek-løsningen gør det nemt at sikre at alle parter løbende har adgang til den nyeste information om mangler, inklusiv kvittering for modtagelse, forventet afhjælpningstidspunkt og tilføjede kommentarer. Adgangen kan sættes op individuelt, så den viste information er tilpasset modtagerens behov.

De involverede parter kan modtage information via f.eks. email, udskrifter, hjemmeside eller mobiltelefoner, og selv indrapportere statusændringer på skrift, via hjemmeside, Windows-program eller mobilløsninger, helt afhængig af den enkelte persons eller firmas it- kompetencer og ønsker.

Eksempler på typer af byggeri

DigiTjek-løsningen har brede anvendelsesmuligheder i byggebranchen og er brugt på byggesager lige fra 500 m2 til 60.000 m2. Nedenstående er eksempler på nogle af de typer af byggeri, hvor DigiTjek indtil nu med succes er blevet benyttet:

 • Kontorbyggeri
 • Butikker
 • Ældreboliger
 • Ungdomsboliger
 • Sygehuse
 • Tagrenoveringer
 • Skolebyggeri
 • Beskyttede boliger
 • Parkeringsarealer
 • Hoteller

Ovenstående er kun eksempler på mulig brug, så vi kan helt sikkert også hjælpe med din type af byggeri.

Eksempler på typer af kunder

DigiTjek-løsningens kundegruppe spænder bredt, og bruges f.eks. af:

 • Små, mellem og store hoved- eller total-entreprenører
 • Bygherrerådgivere, som f.eks. arkitekter
 • Bygherrer

 

Løsningens forskellige moduler

DigiTjek-løsningen giver mulighed for at benytte en række forskellige programmer  på Windows, internet og mobiltelefoner, for at understøtte dit arbejde bedst muligt. Herunder kan du læse lidt om de enkelte moduler, som du kan vælge at benytte på din sag:

DigiTjek Administrator

DigiTjek Administrator er et Windows-baseret program, som kan benyttes på en eller flere pc’ere mens byggeriet gennemgås for mangler.

Da programmet inkluderer digitale tegninger for hvert enkelt rum, kan det via programmet angives nøjagtigt, hvor manglen er placeret i rummet. Umiddelbart efter mangelgennemgangen kan de fundne mangler nemt og hurtigt distribueres til alle involverede parter. herefter kan processen følges elektronisk, så alle kan se, hvor langt afhjælpningen af mangler er kommet og der kan meldes tilbage, når afhjælpningen er færdig.

 DigiTjek Administrator har en simpel grundlæggende opbygning, som gør det nemt og hurtigt at lære, men indeholder derudover en lang række nyttige funktioner, som kan læres og tages i brug efterhånden som behovet opstår.


DigiTjek Online

DigiTjek Online er en valgfri udvidelse, som giver en web-baseret visning af data oprettet i DigiTjek Administrator med den nyeste information. DigiTjek online er modulopbygget, hvilket gør det nemt at sammensætte den visning der vurderes relevant for den enkelte byggesag og for forskellige typer af involverede parter.

En mulig visning er for entreprenører, der på hjemmesiden kan se lister over de mangler, som de har ansvar for, inklusive den præcise placering i rummet. Efterhånden som mangler bliver afhjulpet, kan dette meldes ind via hjemmesiden, hvis det foretrækkes i byggesagen.

 

DigiTjek Mobil

DigiTjek Mobil er et program til mobiltelefoner, som gør det nemt og hurtigt at tilknytte billeder til mangler. Programmet kører på telefoner baseret på Android, iOS eller Windows Phone platformene, så du slipper for at have bøvl med digitalkameraet.

Når et billede er taget på mobiltelefonen bliver det automatisk tilgængeligt i DigiTjek Administrator, hvor det nemt tilknyttes den relevante mangel.

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at høre mere om DigiTjek-løsningens fordele kan du her på siden:

Vores kunder går lige fra små fagentreprenører til nogle af Danmarks største totalentreprenører og rådgivere. Se eksempler på nogle af dem herunder:
Arkitektfirma Hune & ElkjærMT Højgaard
Logimatic - Sofiendalsvej 5 - DK - 9200 Aalborg SV - Telefon: +45 9634 7000 - Email: mobile@logimatic.dk